• newsbjtp

I ka honua mua, ua ʻae ʻo Saudi Arabia i ka loaʻa ʻana o ka pahu X a Microsoft i ka mea hana pāʻani Activation Blizzard.

Na Ada Lai/ [palapala leka uila] /23 ʻAukake 2022

TAG: kūʻai ʻo Microsoft iā Activision Blizzard

Core ClewUa lilo ʻo Saudi Arabia i ʻāina mua i ka honua i ʻike a ʻae i ka loaʻa ʻana o Microsoft iā Activision Blizzard, a ua hoʻolaha ka mea hoʻoponopono i kapa ʻia ʻo ka Luna Hoʻokele no ka Competition i kona ʻae ʻana i ka loaʻa ʻana, e ʻae ana i ka ʻaelike e hoʻomau, ma ka liʻiliʻi ma Saudi Arabia…

Ua lilo ʻo Saudi Arabia i ʻāina mua ma ka honua e ʻike a ʻae i ka loaʻa ʻana o Microsoft iā Activision Blizzard.Ua hoʻolaha wale ka Saudi Competition regulator i kona ʻae ʻana, e ʻae ana i ka hana e hoʻomau, ma ka liʻiliʻi ma Saudi Arabia.

srfsd (1)

Ua hele mai ka nūhou mai ka mea nānā ʻoihana kaulana ʻo Klobrille, nāna i ʻike i ka hoʻolaha ʻana o ka Luna Hoʻokele no ka Competition a ʻike ʻia ma Twitter "ʻo Saudi Arabia ka mea hoʻoponopono mua e ʻae i ka loaʻa ʻana o Activision Blizzard."ʻO ka neʻe ʻana o Saudi Arabia e kāhāhā paha kekahi, akā ua manaʻo nui ʻia ka ʻaelike e hoʻopau ʻia i kekahi manawa o kēia mahina, ʻoiai ma United States.Ke nānā ʻia nei ka hui ʻana e ka Federal Trade Commission.

I Iulai, ua ʻōlelo ʻo Microsoft e ʻae paha ka Federal Trade Commission i ka loaʻa ʻana o ka pahu X pahu Microsoft o Activision Blizzard (ATVI) i ʻAukake.

srfsd (2)

ʻO ka neʻe ʻana ma hope o kahi hōʻino hewa e hoʻomau nei ma Activision Blizzard.Ua hoʻohiki ʻo Microsoft e hana i nā loli, akā ke kū nei nā mea, ua koi nā limahana o ka hui no ka pale uniona.

Ua wehewehe ʻo Microsoft Pelekikena Brad Smith i ke ʻano o ka hahai ʻana o ka ʻoihana "i kahi hoʻonohonoho hou o nā loina e pili ana i ka hui limahana a pehea mākou e komo ai i nā kamaʻilio koʻikoʻi e pili ana i ka hana me nā limahana, nā hui limahana, a me nā mea kuleana koʻikoʻi."Ua hoʻohui ʻo Smith, "ʻAʻole pono kā mākou limahana e hoʻonohonoho e kamaʻilio me nā alakaʻi o Microsoft.Akā ʻike pū mākou e loli ana ka wahi hana.ʻO ia ke kumu e kaʻana like ai mākou me nā hui limahana i nā loina e alakaʻi i kā mākou ala.

ʻO ke kuʻikahi ma waena o Microsoft a me Activision Blizzard, hiki ke hiki i ka hoʻomaka ʻana o ʻAukake, e ʻike i kekahi mau inoa IP, me Call of Duty, World of War-craft, DIABLO, Over-watch a me Wolves, lilo i ʻāpana o ka pahu pahu X a Microsoft. .

I Ianuali, ua hoʻolaha ʻo Microsoft e kūʻai ʻo ia i ka mea hoʻomohala pāʻani a me ka mea hoʻopuka leʻaleʻa pāʻani ʻo Activision Blizzard no $95 no kēlā me kēia pāhele i kahi $68.7 biliona kuʻikahi i manaʻo ʻia e pani ʻia i ka fiscal 2023. ʻO ia ka loaʻa ʻoi loa o Microsoft.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2022