• newsbjtp

WJ7101 ʻO nā mea pāʻani pāʻani kiki no nā kamaliʻi

Ua hoʻolaha ka mea hana pāʻani koʻikoʻi o Kina, ʻo Weijun Toys Factory, i ka hoʻolaha ʻana o ka "Cute Flocked PVC Rabbit Series".Aia i loko o ka pūʻulu he 8 mau rapeti i hoʻolālā ʻia, kēlā me kēia mea i huki i ka manaʻo o nā mākua a me nā keiki me kā lākou ʻano nani a me ka hana nani, e hōʻailona ana i kahi ʻano hou i ka mākeke pāʻani.

Hoʻokumu ka hui hoʻolālā o Weijun Toys Factory i ka hoʻoikaika ʻana mai nā rapeti i ke ʻano a hoʻohui iā lākou me nā pono nani o nā keiki hou e hana i kēia ʻano o ke ola e like me nā rabbits PVC.ʻAʻole maikaʻi wale kēlā me kēia rabbit i ka helehelena, akā palupalu loa a ʻoluʻolu hoʻi i ka hoʻopā ʻana.ʻO ka hoʻohana ʻana i nā mea flocking e ʻoi aku ka leʻaleʻa o ka ʻike hoʻopā, ʻoiai ka mea PVC e hōʻoia i ka paʻa a me ka palekana o nā huahana.

Hoʻopili ʻia nā hiʻohiʻona ʻewalu i ka laulā o nā waihoʻoluʻu a me ke ʻano o ke kiʻi rabbit, hōʻike kēlā me kēia rabbit i ke akamai o ka mea hoʻolālā a me ka nānā nui ʻana i nā kikoʻī, ʻaʻole kūpono i nā keiki e pāʻani e like me nā mea pāʻani, akā loaʻa nō hoʻi kahi waiwai ʻohi kiʻekiʻe.

WJ7101Kawaii Rabbit

WJ7101-Kawaii Rabbit

Ua hoʻoikaika mau ʻo Weijun Toys Factory i ka palekana o ka huahana a me ka mālama ʻana i ke kaiapuni, a ua hana pū ʻia ka moʻo rabbit PVC hou i nā mea ʻawaʻawa a maikaʻi ʻole no ka hōʻoia ʻana i kēlā me kēia huahana i nā kūlana palekana pāʻani honua, i hiki i nā mākua ke manaʻo. ʻoluʻolu e kūʻai a leʻaleʻa nā keiki.

ʻO ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o kēia pūʻulu o nā mea pāʻani e hoʻonui i ka laina huahana o Weijun Toys Factory a hoʻonui i kona mana hōʻailona.

Ma ke ʻano he hui alakaʻi i ka ʻoihana pāʻani, ua kūpaʻa mau ʻo Weijun Toy Factory i ka hana hou a me ka maikaʻi.ʻAʻole hōʻike wale ka pūʻulu hou o nā rapeti PVC nani i ka ikaika maikaʻi o ka hui i ka hoʻolālā ʻana a me ka hana ʻana, akā hōʻike pū i kona ʻike hohonu a me ka hoʻokō ʻana i nā pono o nā mea kūʻai.I ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau ka Weijun Toys Factory i ka manaʻo o "Innovation, Quality, Happiness" a hoʻolauna i nā huahana pāʻani maikaʻi aʻe, e hāʻawi ana i ka nani i ka ulu hauʻoli o nā keiki a puni ka honua.


Ka manawa hoʻouna: Mei-29-2024